BALIKESİR / SINDIRGI - Yaylabayır Muazzez Keskin İlkokulu

Yaylabayır Muazzez Keskin İlkokulu

Yaylabayır Mahallesi Sındırgı/Balıkesir
Vizyon
1-Öğrencilerimizin her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamayı, 2-Grup halinde veya bireysel olarak her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeyi araştırıp inceleyerek, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve tecrübeyle donanmış öğrenciler yetiştirmeyi, 3-Öğrencilerimizin eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcı zekasını kullanma gibi bilişsel, duyuşsal ve psikomotor alandaki becerilerini geliştirip bu konularda ürünler hazırlayabilmelerini de vizyonumuzun bir parçası olarak görmekteyiz.
Misyon
Yaylabayır Muazzez Keskin İlk Okulu olarak; Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerinde belirlenen hedefler doğrultusunda öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseterek; Onları Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve demokrasinin temel ilkeleriyle, millî ve evrensel kültür değerlerine inanan, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, dürüst, erdemli birer birey ve iyi birer vatandaş olarak yetiştirip, ilgi ve yetenekleri ölçüsünde, hayata ve üst öğrenim kurumlarına hazırlamayı, kurumumuzun en temel misyonu olarak kabul etmekteyiz.
Başarılar
2011-2012 eğitim-öğretim yılı SBS sonuçlarına göre 16 öğrencimizden 1 Fen Lisesi,10 AÖL,3 Anadolu Lisesi ve 2 Meslek Lisesini kazanmıştır.
09.00-14.00
iNGİLİZCE
Lojman
1 - KULLANILIR DURUMDA
KARAYOLU
09.00-14.00
Mahalle (köy)
23 KM
Kontenjan sınırlaması yoktur.
Öğrenciler puan ile alınmaz.
ÇOCUK OYUNLARI
Proje Çalışmaları
BAHÇEMDEN SOFRAMA PROJESİ(BİGEP), ADIM ADIM KODLUYORUM(e Twinning), KURABİYE KOKULU MASALLAR PROJESİ (BİGEP)
Diğer Hususlar
Okulumuzda aktif olarak 1 tane anasınıfı ve 1 tane de ilkokul sınıfı vardır. İlkokul öğrencileri 4 şube birleştirilmiş sınıfta (tek sınıfta) eğitim görür.